Steun ons

Wij kunnen jouw steun goed gebruiken. Wil ook jij je engageren voor een aangename ziekenhuisomgeving voor kinderen zoals Harte? Dat kan! Je kan ons financieel steunen of zelf een initiatief op poten zetten. Via de Koning Boudewijnstichting geeft je gift nu ook recht op een fiscaal attest.

Sponsor de muziektherapie

Muziektherapie helpt ernstig zieke kinderen om te gaan met hun moeilijke situatie en emoties.

Draag jouw stukje bij aan deze muzikale ervaring:

20 euro30 euro

Doe een gift

Een gift aan het Fonds Vrienden van Prinses Harte geeft recht op een fiscaal attest. Meer info

Doe een eenmalige of weerkerende gift:

Doe een gift online

Organiseer een actie

Organiseer een actie om geld in te zamelen. We ondersteunen en promoten je actie graag. Is jouw actie voorbij, stort de opbrengst op BE76 0016 9593 8195

Meer info

Of steek zelf de handen uit de mouwen

Neem een initiatief om geld in te zamelen!

Organiseer zelf een actie om geld voor Prinses Harte te verzamelen. Onze werking draait dankzij de vele warme initiatieven die er plaatsvinden. Laat je ons wel weten wat je juist van plan bent? Zo kunnen we jouw actie ten volle steunen en promoten.

Meer info

Kom mee helpen op onze naai-woensdagen in Stitch & co

Vrijwilligers die ons willen ondersteunen, kunnen dat door deel te nemen aan de maandelijkse naai-woensdagen bij Stitch & Co. Vrijwilligers helpen daar met het ontwikkelen van diverse items. Eén woensdag per maand stelt Stitch & Co in Mechelen haar atelier ter beschikking.

Meer info

Online shoppen en zo ons steunen? Het kan!

Trooper is een platform dat ervoor zorgt dat een bepaald percentage van jouw online-aankoopprijs bij Prinses Harte terecht komt, zonder dat je meer moet betalen.

Meer info