STEUN PRINSES HARTE VZW

Je kan de vzw op verschillende manieren steunen.

Financiële steun

Financiële steun op rekeningnummer BE76 0016 9593 8195
De vzw kan via deze rekening geen fiscaal attest afleveren, een ontvangstbewijs is wel mogelijk.

Prinses Harte kan eveneens een BTW-factuur maken.

Wil je zelf een initiatief nemen om geld in te zamelen?

Geen probleem, graag zelfs. We vragen wel om ons te betrekken in datgene wat je van plan bent, zodat we dit ten volle kunnen steunen en promoten. Voor ons is bovendien het verhaal achter het ontstaan van de vzw van erg groot belang. Gebruik alvast ons correcte logo, dat je in de ‘persmap’ vindt.

Via onderstaand contactformulier kan je ons laten weten welke steun je ons wil en kan bieden.

Zelf de handen uit de mouwen steken (logistieke steun)?

We krijgen regelmatig de vraag van mensen die zelf de handen uit de mouwen willen steken en dat appreciëren we. Tegelijkertijd merken we dat we toch wat beperkt zitten in mogelijkheden. Door de unieke eigenheid van onze producten en logistieke beperkingen (transport materiaal en traceren/ opvolgen uitbestede zaken) is het niet mogelijk om van op afstand mee producten te ontwikkelen. Sinds geruime tijd wordt de aanmaak van de meeste items uitbesteed. Maatwerkbedrijf Kunnig maakt voor ons de poppen, de pyjama’s, dekentjes en de schoudertassen. Zo streven we naar een optimale kwaliteit. Het naaiatelier van Sociaal Huis Mechelen ondersteunt ons met de dekentjes.

Omdat we willen vermijden dat kandidaat-vrijwilligers teleurgesteld afhaken als blijkt dat verwachtingen toch niet overeenkomen, vind je hieronder onze info voor kandidaat-vrijwilligers.

Welke producten kan je ontwikkelen?

Vrijwilligers die ons ondersteunen, doen dat door deel te nemen aan de maandelijkse stik-woensdagen bij Stitch & Co. Vrijwilligers helpen daar met het ontwikkelen van diverse items. Enkele items voor de pakketten zelf, maar evengoed items die we gebruiken in ons verkoopskraampje. Met de opbrengst van de items die we daar verkopen, wordt uiteraard onze werking ondersteund.

Items die daar ontwikkeld worden, afhankelijk van de noden, zijn:

  • vlaggelijnen
  • slabben
  • poppenkleertjes
  • kussentjes
  • draagtassen
  • pennenzakken
  • slaapzakjes

Heb je interesse?

De juiste data vind je achter de link. Eén woensdag per maand stelt Stitch & Co in Mechelen haar atelier ter beschikking van 10 – 18 u. Patronen, materiaal en begeleiding is aanwezig.

Prinses Harte-woensdag bij Stitch & co

Heb je nog vragen?
Mail naar info@prinsesharte.be