Prinses Harte geselecteerd voor campagne Evoto.be

Gepost in door

Eternit draagt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen al jaren hoog in het vaandel. Om haar sociale en maatschappelijke rol nog meer in te vullen, richtte Eternit de community evoto.be op met als doel om ieder jaar drie projecten te steunen van Belgische verenigingen die actief zijn op het gebied van gezondheid, duurzame ontwikkeling en welzijn.

Jaarlijks organiseert Evoto.be een campagne waarbij de werknemers van Eternit kunnen stemmen op één van de geselecteerde projecten. Elk geselecteerd project ontvangt een basisdotatie van 5.000 €, gefinancierd door Eternit. Dit bedrag kan aanzienlijk verhoogd worden, want iedere vereniging die er in slaagt om via www.evoto.be of via de Facebook-pagina ‘evoto.be’ 5000 stemmen te verzamelen, krijgt er 5.000 € bovenop. En wordt de kaap van 10000 stemmen bereikt, dan levert dit nog eens 10.000 € op.

We zijn erg tevreden dat we – dankzij Marja – geselecteerd werden. Werknemers kunnen tot 10 februari stemmen, nadien wordt de campagne uitgebreid naar de website en facebookpagina van Evoto.

We houden jullie mee op de hoogte!

https://www.facebook.com/Evotobe

http://www.evoto.be/charte.php

 

 

 

 

Plaats een berichtje