Music for Life – nieuwe acties

Gepost in door

Het overzicht dat we al publiceerden was onvolledig, maar nu iets te onvolledig om niet up te daten.

Ondertussen gebeuren dus ook nog volgende acties in het kader van Music For Life

Alba for life

Alba kids is een koop- en verkoopgroepje van ALBABABYkleding. “Gezellig babbelen over de kleertjes en onze kindjes, vragen stellen bij twijfel, samen zenuwachtig zijn als de nieuwe collectie uitkomt,…”, zo omshrijven ze zichzelf. Zij hielden tussen 14 en 17 december een veiling van kinderkleding.

http://musicforlife.stubru.be/kalender/4140

Rosse centjes voor life

De basisscholen De Krekel en De Hoeksteen in Boom zamelden in de week voor de kerstvakantie rosse centjes in. Ze konden dit zelf toelichten in de Schorre zelf. Juf Lynn die de actie leidde, had vroeger nog stage gedaan in de school waar (prinses) Harte les volgde.

Bako kerstevent

De studenten kleuteronderwijs van de Thomas More Hogeschool hielden een sfeervol kerstevent met muziek, lichtjes en scetches. Je kon er muntthee en tal van hapjes kopen. De opbrengst hiervan gaat naar de vzw. Kirsten Lemaire van Stu Bru passeerde en zag dat het goed was.

Pizza for Life

Versgemaakte pizza’s in een houtgestookte over. Meer moet dat niet zijn, maar zeker 50 mensen zullen alvast genieten van deze lekker pizza’s van Pizza’s Wintam. Alles is uitverkocht, meer info over o.a. de oven vind je hier https://sites.google.com/site/pizzawintam/

Koekjes voor Harte

Sarah is 13 en bakt koekjes. Ze verkoopt ze aan vrienden, familie en vanaf 20 december ook in haar buurt in Mechelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een berichtje