Music For Life – de Hartigste maand

Gepost in door

Ook dit jaar kan je onze vzw kiezen als goed doel om een actie rond te plannen tjidens Music For Life.

We zouden het fantastisch vinden als er in december 2014 her en der initiatieven genomen worden.

Op onderstaande pagina vind je een antwoord op vele vragen die je misschien al hebt.
http://musicforlife.stubru.be/faq

  • Acties mogen plaatsvinden tussen 1 en 24 december. Hoogtepunt van de campagne is uiteraard de warmste week vlak voor Kerstmis, maar het is geen probleem als je je actie vroeger plant.
  • Niets moet, alles kan: een welness-dag, fietstocht, Boombal, concert, literaire avond of wat dan ook. Registreer je activiteit bij Studio Brussel en laat “de Hartigste maand” op deze pagina leven.

 

  • Dat initiatief ligt bij jullie. Moesten jullie zin hebben om iets te organiseren, zouden we het appreciĆ«ren als jullie rekening houden met het volgende:
  1. Registreer zelf je activiteit. Dit doe je op http://musicforlife.stubru.be/nieuwe-actie Onze vzw vind je in de rubriek ‘welzijn’.
  2. Je beslist uiteraard zelf welke activiteit je organiseert; we willen wel graag (via mail bijvoorbeeld) op de hoogte zijn van je plannen.
  3. Vermeld altijd de aanleiding van ons verhaal (tekst bij ons te verkrijgen). Indien gewenst bezorgen we je flyers met een korte voorstelling van de vzw.
  4. Contacteer gerust de pers of maak promotie. Naar herkenbaarheid toe zouden we het appreciƫren als je ons logo gebruikt bij je communicatie. Als je met facebookevenementen werkt, bezorg ons zeker de link, dan promoten we dit uiteraard mee.
  5. We beschikken zelf ook over een grote spandoek van de vzw die je tijdens je activiteit kan gebruiken.
  6. We willen zoveel mogelijk aanwezig zijn op acties of sturen een ‘vertegenwoordiger’. Uiteraard zijn we ook maar ‘mensen’ met 24 uren in een dag en 7 dagen in een week.

Heb je vragen, ideetjes of wat dan ook?
info@prinsesharte.be

Plaats een berichtje