Music for Life 2016 – steun Prinses Harte

Gepost in door

Organiseer jij tijdens Music for Life iets voor onze vzw?
Voor de vierde keer is onze vzw één van de vele goede doelen die je kan kiezen tijdens Music for Life. De voorbije jaren werden er telkens altijd bijna 20 acties voor ons georganiseerd. Een wafelenbak, percussievoorstelling, een huiskamerconcert, impro-avond, koekjesverkoop, liedjes zingen, carwash en zoveel meer.

We blijven met onze beide voeten op de grond maar hopen uiteraard dat er ook dit jaar heel wat voor ons georganiseerd wordt. Uiteraard zijn de financiële opbrengsten van belang, maar minstens even belangrijk tijdens MFL is de samenhorigheid en het engagement dat tijdens de acties zichtbaar is. Vele vrijwilligers brengen op korte termijn honderden mensen samen. Dit concept van Music For Life zet op lokaal niveau erg veel in beweging.

En voor ons speelde het succes de vorige jaren zeker een belangrijke rol in de beslissing om ook naar de andere universitaire ziekenhuizen te stappen.

Nieuw is dat je jouw actie nu al kan plannen, vanaf begin september.

Plan jij ook iets tijdens Music for Life, kies dan zeker onze werking eruit. Je kan je actie registreren op https://dewarmsteweek.stubru.be/registreer_een_actie , meer info lees je op https://dewarmsteweek.stubru.be/faq. Een actie voor onze vzw kan tussen 5 september en 24 december 2016

mfl-kies-een-goed-doel

Plaats een berichtje