Music for life 2016 – een overzicht in beweging

Gepost in door

Acties MFL 2016

Hieronder vind je een overzicht van reeds voorbije en toekomstige acties. Deze lijst is mogelijk onvolledig omdat we niet van alles op de hoogte zijn. Wij zijn alvast superhard tevreden met zoveel steun!

 • Collegelaan for life Bornem

16 – 17 december. Winterkraampje met jenever, glühwein, wafeltjes… voor buurtbewoners en andere sympathisanten. Collegelaan, Collegelaan 2, 2880 Bornem

 • Cook & share @Eneco België – Mechelen

Maandag 05 december tot Vrijdag 23 december. Hoofdkantoor Eneco België, Mechelen

Van 5 tem 23 december organiseren we binnen Eneco de Cook & Share weken ten voordele van de VZW Prinses Harte. Idee is vrij eenvoudig, elke medewerker kan en mag in deze weken een gerecht maken voor de collega’s. Deze collega’s betalen op hun beurt voor hun portie waardoor het spaarpotje wordt gevuld.

 • Halloween – Tienen

Een actie van MiaRevo, Maandag 31 oktober – 18:00 tot 23:00, Leuvensestraat 26, 3300 Tienen

Op 31/10 doen we met een stand mee in de Leuvensestraat in Tienen en gaan we warme chocomelk verkopen met marshmallows, marshmallows op een stokje om zelf te roosteren boven de BBQ, …

 • Hotdog for life – Mechelen

Een warme actie van Retail Partners Colruyt Group. Maandag 12 december tot Maandag 19 december. Bij Retail Partners Colruyt Group gaan we tijdens middagpauzes hotdogs verkopen in de kantine ten voordele van Prinses Harte.

 • Knutsels voor Prinses Harte, Arendonk

Vrijdag 23 december – 15:00 tot 18:00, GBS Voorheide Arendonk. Wij gaan samen met onze kindjes van de voor- en naschoolse kinderopvang (2,5 – 12 jaar) leuke spulletjes knutselen en deze verkopen op de Kerstmarkt op onze school. De opbrengst hiervan gaat naar Prinses Harte

 • 16 km stappen voor Harte

 

Woensdag 21 december – 12:30 tot 17:30. Stappen van Muizen dorp naar De Schorre in Boom.

Een vriendengroepje van het zesde leerjaar in Muizen stapt 16 km voor Harte…

 • Pipikakakas

Maandag 05 september tot Zondag 18 december. Een huis in Mechelen. Het gaat hier niet echt om een actie maar om een gezinsafspraak, nl dat iedereen die vuile praat aan tafel vertelt (bij het eten) €2 in het goede-doel-potje moet steken. Papa ligt voorlopig op kop qua persoonlijke bijdrage.

 • Ketnet koekenbak – Freinetschool Villa Zonnebloem – groep Katrien en Natalie

Vrijdag 16 december – 16:00 tot 18:00, Mechelen Wafels en koekjes verkopen tijdens ons jaarlijks lichtjesfeest

 • Mosselen for life

Dinsdag 20 december – 11:30 tot 14:30, Federale Politie Antwerpen We organiseren voor de personeelsleden van de federale politie Antwerpen een lunch met mosselen friet

 • Verelst walk for life 2.0

Donderdag 22 december.

Van Rumst naar Boom. Wij houden een gesponsorde wandeling van aan onze Verelst showroom te Rumst tot aan De Schorre in Boom de laatste namiddag voor het kerstverlof. Een 100-tal werknemers van Groep Verelst zamelen aan de hand van sponsorkaarten geld in voor het goeie doel. In groep kunnen we dan mooi het jaar afsluiten én ons inzetten voor het goeie doel #tousensemble

 • Warme knuffels!

Onze familie, Zaterdag 17 december – 17:00 tot 23:00

School in Kerkhove, Avelgem

*Kleine warmte kussentjes verkopen voor jong en oud op een gezellig kerstmarktje aan de voet van de Vlaamse Ardennen…

 • Live (music) for life, Mechelen

Een warme actie van Selene’s Garden Donderdag 15 december – 20:00 tot 22:00, Equator, Mechelen, Melaan 40, 2800 Mechelen De Mechelse bands Selene’s Garden en Gaslight 5 slaan de handen in elkaar en geven op 15 december een optreden in café equator in Mechelen. Kom kijken en luisteren, dompel je onder in de sfeer en warmte.

 • Ketnet koekenbak – De Meyl – de hele school bakt, het 5de leerjaar bakt en verkoopt

Donderdag 15 december – 15:00 tot 17:00, Duffel

De Meyl For Life! In elke klas van de school worden er allerlei zoetigheden gemaakt: van koekjes, cakejes en wafeltjes tot popcorn en suikerspin!

 • Ketnet koekenbak – de sterrenkijker – 6b, Antwerpen

De sterrenkijker (school) Woensdag 07 december tot Vrijdag 16 december durletstraat 8, 2018 Antwerpen is een organisatie voor kinderen met kanker ze geven die kinderen prinsessen ridder pakketjes

 • Ketnet koekenbak – sinte Maria school Bonheiden

Sinte Mariaschool Bonheiden. Woensdag 07 december tot Vrijdag 23 december. Wij bakken met de hele school lekkere Martientjes! Dit zijn koekjes volgens een heel speciaal recept. Het recept van een lieve juf waarvan we twee jaar geleden onverwacht voorgoed afscheid moesten nemen.

Wij hopen met deze actie haar warmte verder te kunnen geven aan een goed doel: Prinses Harte!

 • shopping night – meet the designers

Een warme actie van Pipine, Vrijdag 25 november – 19:00 tot 23:00

Pop-up store Pipine, 2800 Mechelen

Op vrijdag 25 november opent de Mechelse pop-up store “Pipine” de deuren van het achtergelegen atelier van Timmerjan. Naast een late evening shop, staat er heel wat meer op de agenda. Zo kan je designers ontmoeten en aankopen personaliseren. Om je warm te houden schenken we die avond Glühwein vanuit een bakfiets. Deze opbrengst gaat integraal naar Prinses Harte. Naast de Glühwein winst, delen we ook een deel van de verkoopwinst van die avond. Tot dan?!

 • Ketnet koekenbak – basisschool Balu – alle kleuterklassen (8)

Een warme actie van Basisschool BALU, Lommel. Maandag 12 december tot Vrijdag 16 december

Wij van Basisschool Balu in Lommel willen graag koekjes bakken in al onze kleuterklassen. De juffen gaan met hun kleuters aan de slag in de klas en daarnaast krijgen we ook nog hulp van enkele lieve oma’s, mama’s enz… We willen de koekjes daarna gaan verkopen op de speelplaats aan alle kinderen van de school.

Met de overige koekjes gaan we mooie zakjes vullen om te verkopen aan de ouders, grootouders en sympathisanten. Zo hopen we heel wat centjes te verdienen voor Prinses Harte Vzw met een warm hart voor zieke leeftijdsgenootjes.

 • Ketnet koekenbak – Heilig Hartschool Sint-Katelijne-Waver – lagere school

Een warme actie van Heilig Hartschool Sint-Katelijne-Waver. Vrijdag 23 december – 08:45 tot 20:00

Wij gaan samen met de kinderen van de kleuterschool en lagere school koekjes bakken. Deze verkopen wij op onze winterhappening. Die dag komt Ketnet naar onze school om tv en radio te maken.

 • Huiskamerconcert

Zaterdag 10 december – 20:00 tot 23:30 Ons huis in Muizen, privé, 2812 Muizen

We maken voor het 3de jaar op rij onze huiskamer helemaal leeg en ontvangen rond de 100 gasten. Buiten maken we het gezellig met een bar, vuurkorven, stro, etc… We serveren soep, jenever, taart, glühwein en warme appelsap (en bier natuurlijk). Met straffe optredens van Tolk, Harry, Marjatta Fehres, Emma Bale en Pardon Service.

 • Hands off my food bakt!

Heel de maand december BAKT Hands Off My Food voor “De Warmste Week”!

Bestel je granola via een bericht op onze facebookpagina of via onze website! Al onze granola is vrij van geraffineerde suikers (gezoet met ahornsiroop) en 100% plantaardig & biologisch. De pakketjes worden telkens op maandag verstuurd. Verzendkosten €3. Bij een bestelling van €25 euro zijn de verzendkosten gratis!

 • Ketnet koekenbak – vbs Scheppers Mechelen – 4de leerjaar

Een warme actie van VBS Scheppers Mechelen. Woensdag 07 december tot Vrijdag 09 december Koekjes bakken met het 4de leerjaar

 • Winterhappening

Een warme actie van Heilig Hartschool Sint-Katelijne-Waver Vrijdag 23 december – 16:00 tot 20:00 Wij organiseren een winterhappening met onze school. Die dag komt Ketnet tv en radio maken op onze school. Wij voorzien enkele randactiviteiten zoals een rendierrun, een dansmarathon en eet- en drankstandjes.

 • Koekjes for life

Maandag 19 december tot Zaterdag 24 december, Hever. Koekjes en speculaas bakken en verkopen

 • Kerstkaarten for life

Een warme actie van Jongerengroep Pleegzorg Oost-Vlaanderen. Zondag 11 december – 13:30 tot 20:00, stand van pleegzorg op de kerstmarkt, Grote Markt, 9200 Dendermonde

De jongerengroep van Pleegzorg Oost-Vlaanderen nodigt jullie uit aan hun kraam op de kerstmarkt te Dendermonde. We doen er een leuke actie voor Music for Life en hopen jullie te mogen ontvangen om ons samen op te warmen aan een tas warme chocomelk of wat glühwein. Jullie kunnen er samen op de foto met onze levensechte rendieren en de Kerstman waarna wij hiervan een gepersonaliseerde kerstkaart maken voor jullie. In tussentijd kunnen jullie samen met andere ouders, jongeren, pleegouders of sympathisanten een babbeltje doen.

 • Café chantant

Een warme actie van Privé

Vrijdag 09 december – 19:30 tot 23:59, Café Rood-Wit, 2600 Berchem

We zingen Franse chansons begeleid op de piano in het gezellig muziekcafé ‘Rood Wit’, te Berchem Antwerpen. En we verkopen Franse kaas, wijn en brood tvv Prinses Harte.

 • kingssongs

Een warme actie van Kingslize, Vrijdag 09 december tot Woensdag 21 december, Mechelen

We fietsen en zingen door en naar 7 steden in de kou om gelden (met een bakfiets verkopen Pizza van Kinglize Pizza. En we zullen 2800km gereden hebben, 2800 is ook de postcode van Mechelen. Steden Aalst, Brussel, Leuven, lier, Mechelen, Wilrijk

 • Lekkers for life

Zaterdag 17 december – 10:00 tot 16:00, Schelle

Jarne wordt in december 11 en kiest ervoor om een verjaardagsfeestje met zijn vrienden te organiseren waarbij ze thuis eerst lekkers maken en dit alles huis aan huis gaan verkopen voor het goede doel.

 •  Kurk in de pot

Een warme actie van Privé; Vrijdag 16 september tot Zaterdag 24 december, Schelle

Een binnenshuis actie! In huis gelden er enkele regels en wanneer we ons hier niet aan houden, stoppen we een kurkenstop (=1euro) in een pot! De kids mogen elkaar geen pijn doen en papa/mama mogen geen lelijke woorden zeggen! Daarnaast hebben we ook oud speelgoed verkocht om nog extra geld in te zamelen! We zijn naar een rommelmarkt geweest en we hebben online speelgoed verkocht!

 • Ketnet koekenbak – Sint-Lambertusschool Muizen – 6a en 6b

En ook de Sint-Lambertusschool uit Muizen doet zijn duit in het zakje. Met het zesde leerjaar van onze school kiezen we ervoor om geen kerstfeestje te doen. In plaats daarvan geven we elk jaar centjes aan het goede doel. Dus dit jaar gaan we koekjes bakken. Deze koekjes zullen we verkopen tijdens het oudercontact op donderdag 22 december.

 • Ketnet koekenbak – Prins boudewijn, Wilrijk

Maandag 19 december – 16:00 tot 17:00, 2610 Wilrijk

Koekenbak voor Prinses Harte. Op maandag 19/12 verkopen wij drinken vergezeld van een zelfgemaakt koekje aan de schoolpoort. Dit vanaf 16 u. Ten voordele van Prinses Harte.

 • Ovam for life

Een warme actie van OVAM Vriendenkring. Maandag 12 december tot Vrijdag 16 december

OVAM, 2800 Mechelen

De OVAM vriendenkring organiseert een warme week van 12 tot 16 december met hotdogverkoop, fietsrepair, duurzame lunch, goededoelenmarkt, dessertenkar. De opbrengst wordt verdeeld onder 4 goede doelen.

 • Wenskaartenverkoop

Katrien ontwikkelde handgemaakte wenskaarten voor diverse gelegenheiden en verkoopt deze.

 • Wintermarkt crèche Zwaluwstraat

Wij willen graag op onze wintermarkt op 13/12 in de kribbe van de Zwaluwstraat een extra verkoophoekje inrichten om jullie vzw te steunen.

 • Quiz studentenvereniging Mereta, campus De Nayer

Graag nodigen wij u uit op de quiz van hoogstudentenvereniging Mereta. Deze gaat door op woensdag 14 december in de refter van Campus De Nayer. Naast de nodige ontspanning willen wij als studentenvereniging ook een ander doel aan deze quiz geven. Namelijk een bijdrage aan het goede doel leveren. Dit jaar gaat de opbrengst van de quiz naar de organisatie Princes Harte, een vereniging die kinderen met kanker steunt.

 • Hotdogverkoop

Een warme actie van VBS Don Bosco Mechelen

Donderdag 15 december tot Donderdag 22 december

Onder leiding van onze leerlingenraad, wilt onze school graag deelnemen aan ‘de warmste week’. Wij zullen de 2 komende donderdagen op school hotdogs verkopen. De winst die we hierbij maken, sturen we door naar het goede doel van onze keuze.

 • Koffie-, thee- cake- en koekjesverkoop – school de Merode

Een warme actie van School de Merode, Wilrijk.

Donderdag 15 december tot Dinsdag 20 december, aan de grijze ijzeren poort van onze school.

Op donderdag, 15 december + vrijdag, 16 december + maandag, 19 december + dinsdag, 20 december verkopen we tussen 14.30 en 15.30 koffie, thee, cake en koekjes aan de schoolpoort.

 • Soep for life

Een warme actie van Logos Consulting.

Vrijdag 16 december tot Donderdag 22 december in de kantoren Logos Consulting, Erpe-Mere. Wij voorzien van 16 tem 22/12 elke middag verse sop, croques of hotdogs op kantoor.

13 december 2016

 

logo_CMYK

Plaats een berichtje