Mondelēz International steunt Prinses Harte

Gepost in door

De firma Mondelēz International uit Mechelen organiseert in de week van Valentijn tal van acties waarvan ze de opbrengst aan de vzw Prinses Harte willen schenken. Net als zovelen waren ze geraakt door het verhaal achter de vzw.

In de Valentijnsweek van 10-14 februari, willen de initiatiefnemers in naam van CS&L hun GOED HART laten zien. Hieronder lees je hun plannen.

Alvast van harte bedankt!

“Het Joy Squadron team heeft dit jaar gekozen om geld in te zamelen voor het Prinses Harte initiatief*.  Deze VZW uit het Mechelse maakt prinsessen- en ridderpakketten voor kinderen met kanker om hen tijdens hun ziekenhuisverblijven zoveel mogelijk op te fleuren, en troost en gezelligheid te bieden.

Kan Prinses Harte ook jouw hart winnen?

1.      Wil jij ook meewerken? Heb jij originele ideeen om geld in te zamelen?

  • Bedenk nu reeds jouw gewone, bijzondere, kleine en grote acties.
  • Het Joy Squadron Team geeft alvast het goede voorbeeld:

– Inge opent haar Prinses Harte winkeltje.  Je kan lollies, speltkussens, advocaat, confituur, etc aankopen aan democratische prijzen.

– Chris neemt je mee op een begeleide modewandeling tijdens de middag in Mechelen.  Kopen hoeft niet, enkel wandelen en etalages bekijken terwijl Chris je bijstaat met wijze shopping raad en modieus advies.  Lachen en plezier gegarandeerd en je keert met een goed gevoel terug op kantoor. Schrijf je in voor slechts 3€, en genieten maar…

– Peggy zal de vrouwenhanden en voeten verwennen! De 4 hoogste bieders krijgen een manicure of pedicure van een 1u tijdens de middag (Shellac, blijft ong. 2 à 3 weken, soms langer), bij de manicure krijg je er een ontspannende handmassage bovenop.  Bieden kan vanaf 10€, in de winkel betaal je hiervoor minstens 35€ ….

– Gina zal tijdens de middag een half uurtje Spierverstevings- en Stretchoefeningen geven, toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.  Je zal als herboren mens de namiddag terug ingaan… Prijs per deelnemer = 3€

http://www.mondelezinternational.be/

cid:image003.png@01CEF802.AFA03BE0

 

Plaats een berichtje