Kerst- en nieuwjaarskaartjes 2023

Initiatief
door marie-claire op 25/10/2022

We kijken er toch elk jaar naar uit, de kerst- en nieuwjaarsperiode. Gezelligheid, familie en vrienden ontmoeten, lekker eten, ... en kaartjes versturen natuurlijk. Superleuk!

Prinses Harte verkoopt kerst- en nieuwjaarskaarten. Dit jaar geen nieuwe ontwerpjes maar een bonte mengeling van ontwerpjes die vrijwilligers door de jaren heen voor ons ontworpen hebben. Stuk voor stuk pareltjes. Er zitten een aantal collectors-items tussen waarvan er maar slechts een zeer beperkt aantal in voorraad zijn. Snel zijn is dus de boodschap. De kaartjes zijn te koop per stuk en kosten 1 € inclusief omslag. De opbrengst van deze verkoop schenken we aan het project van de muziektherapie in het UZ Leuven

Bestel hier

Stel zelf jouw bestelling samen.

Je kiest zelf welke kaartjes je koopt, je kan ze per stuk kopen.

Bestellen en afrekenenen doe je via de webshop. Kies een kaartje en dan verschijnt bovenaan de foto van dat kaartje. Hieronder kan je al eens kijken welke kaartjes er allemaan beschikbaar zijn.


Alles op een rijtje

  • Eén kaartje kost € 1,00. 
  • Verzendingskosten worden automatisch verrekend, vanaf 50 € is de verzending gratis.
  • De prijzen van de post hebben wij niet in de hand, je kan zelf wel een beetje de verzendkost drukken door te laten verzenden naar een post-automaat of afhaalpunt.
  • Voor de mensen die werken of wonen in Mechelen. Je kan jouw bestelling ook ophalen bij Stitch & Co, in het Hartehuis of via een bestuurslid - duid dit dan aan tijdens de bestelprocedure. We informeren tijdig wanneer de kaartjes opgehaald kunnen worden.
  • Setjes kaartjes kan je steeds ter plaatse kopen in ons Hartehuis (Keizerstraat 19) .
  • Wens je een BTW-factuur van je bestelling, bestel en betaal gewoon en mail ons nadien je gegevens 

Voor alle vragen, mail ons of stuur een bericht via facebook.