Oost west, saus best.

Nieuws
door marie-claire op 24/04/2023

Om geld in te zamelen voor onze deelname aan de 1000km van Kom op tegen kanker, verkopen onze fietsers verse spaghettisaus van de gekende restaurantketen BAVET. De saus is vers, je kan ze na ophaling invriezen. Bestellen kan t.e.m. zondag 10 juni 2023.

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN, BESTELLEN KAN NIET MEER.

Heb je nog een vraag, mail dan naar 1000km@prinsesharte.be

Je kent Bavet ongetwijfeld als een keten van heel wat spaghettirestaurants in België, waarvan ook één in Mechelen. Reeds enkele jaren werken we met hen samen voor de verkoop van onze saus. Het concept is heel eenvoudig: wij verkopen verse spaghettisaus die door Bavet gemaakt wordt. De saus is vers, je kan ze nadien nog invriezen (lees: maak voldoende plaats in de vriezer zodat je ineens een voorraad kan inslaan om de winter door te komen). 


PRAKTISCHE INFORMATIE SAUS

SOORT EN GEWICHT

 • De spaghettisaus wordt 'verpakt' in rollen van 350 gram. Een erg handige verpakking voor singles of koppels. En voor grotere gezinnen neem je dan gewoon 2 of meer 'rolls'. Geen risico dat je iets teveel of te weinig saus maakt.
 • saus 'BAVET': bolognese
 • saus 'BOLO BASTARD': vegetarisch en vegan.

PRIJZEN

 • 1 roll kost slechts 6 €
 • vanaf 3 rollen van dezelfde soort (1050 gram) krijg je korting en betaal je slechts 15 €.
 • Wil je een BTW-factuur, stuur dan na je bestelling en betaling een mail naar 1000km@prinsesharte.be met je bedrijfsgegevens.

ALLERGENEN

 • De bolognesesaus 'Bavet' is glutenvrij, ze bevat ei.
 • De vegetarische saus 'Bolo bastard' bevat gluten (gerst en tarwe), soja en mogelijk sporen van selder.

OPHALEN

 • De saus is op te halen op zaterdag 17 juni van 10 - 15 u en zondag 18 juni van 10 - 13 u. in Mechelen, opnieuw aan sporthal Iham in de Bautersemstraat. Half juni, tijdens de examenperiode van de kinderen, extra handig dus omdat je weinig tijd wil verliezen met het koken.
 • Je kan ook steunen door saus te kopen en deze aan de Voedselbank te schenken. Wij bezorgen deze saus dan aan Foodsavers, die instaan voor de verdeling.
 • Wil je liever gewoon vzw Prinses Harte steunen, dan kan dat via een fiscaal aftrekbare gift via het 'Fonds vrienden van Prinses Harte'.

Voor alle vragen en problemen, mail naar 1000km@prinsesharte.be

De 1000 km

Net als de voorbije jaren nemen we deel aan de 1000km van Kom op tegen Kanker. Om het startgeld (5500 € per team) te verzamelen organiseren we een aantal acties: verkoop verse spaghettisaus, liefdevolle lekkernijen en de Harte Classic. Het startgeld dat teams moeten verzamelen, gaat volledig naar Kom op tegen Kanker, om er kankeronderzoek mee te financieren.

De fietsteams van Prinses Harte kiezen ervoor om - als ze na alle acties meer geld verzameld hebben dan nodig is om deel te nemen aan de 1000 km, de meeropbrengst aan de werking van vzw Prinses Harte te schenken.

Noteer alvast zaterdag 7 oktober 2023, want dan vindt de 3e editie van onze Harte Classic plaats.