Moet er nog saus zijn?

Nieuws
door johan op 24/04/2023

Om geld in te zamelen voor onze deelname aan de 1000km van Kom op tegen kanker, verkopen onze fietsers verse spaghettisaus. Dit jaar geen Bavet-saus maar andere saus gemaakt door een professionele producent, goedgekeurd door onze smaakcommissie. De verse saus is verpakt in handige rolletjes. Je kan ze na ophaling invriezen. Bestellen kan t.e.m. zaterdag 8 juni 2024.

De actie is afgesloten, bestellen kan niet meer. Met 2590 verkochte rollen spaghettisaus kunnen we van een groot succes spreken, bedankt!

Onze fietsteams selecteerden na een intens proefmoment 2 nieuwe soorten saus: eentje met vlees en eentje zonder vlees. Aangezien de saus vers is, kan je ze na ophaling invriezen (lees: maak voldoende plaats in de vriezer zodat je ineens een voorraad kan inslaan om de winter door te komen).

Bestellen kan t.e.m. zaterdag 8 juni 2024 en doe je via het formulier hieronder. Wil je meerdere rollen? Gebruik dan de keuzemogelijkheden of pas de aantallen aan in je winkelwagentje.

Sprak je af dat één van de fietsers jouw saus meebrengt, noteer dan zijn/haar naam in het vak 'bedrijf' op het bestelformulier.

Heb je nog een vraag of wens je een factuur, mail dan naar 1000km@prinsesharte.be


PRAKTISCHE INFORMATIE SAUS

SOORT EN GEWICHT

 • De spaghettisaus wordt 'verpakt' in rollen van 300 gram (voor 1 persoon). Een erg handige verpakking, eenvoudig te openen. We tonen hieronder voor de zekerheid wel hoe je de verpakking best opent. Check de video.
 • Soorten:
  • saus bolognese
  • saus vegan bolognese (vegetarisch en vegan).

PRIJZEN

 • 1 rol kost slechts € 5 (bolognese) of € 5,5 (vegan)
 • Koop je 10 rollen, dan krijg je 1 rol extra gratis er bovenop (je mag soorten combineren om aan de 10 rollen te geraken)
 • Wil je een BTW-factuur, stuur dan na je bestelling en betaling een mail naar 1000km@prinsesharte.be met je bedrijfsgegevens.

ALLERGENEN

 • De bolognesesaus is glutenvrij, ze bevat ei.
 • De vegan/vegetarische bolognesesaus bevat gluten (gerstemoutextract) en soja. Ze is halal.

Bekijk de volledige ingrediëntenlijst hier.

OPHALEN

 • De saus is op te halen op zaterdag 15 juni van 10 - 14u en zondag 16 juni van 10 - 14 u. in Mechelen, voor het gebouw van Foodsavers, Guido Gezellelaan 20. Half juni, tijdens de examenperiode van de kinderen, extra handig dus omdat je weinig tijd wil verliezen met het koken.
 • Je kan ook mensen in financiële nood steunen door onze saus te kopen en deze aan Foodsavers (de vroegere Voedselbank) te schenken. Wij bezorgen deze saus dan aan Foodsavers, die instaan voor de verdeling.
 • Wil je liever gewoon vzw Prinses Harte steunen, dan kan dat via een fiscaal aftrekbare gift via het 'Fonds vrienden van Prinses Harte'.

Voor alle vragen en problemen, mail naar 1000km@prinsesharte.be

De 1000 km

Net als de voorbije jaren nemen we deel aan de 1000km van Kom op tegen Kanker. Om het startgeld (5500 € per team) te verzamelen organiseren we een aantal acties: verkoop verse spaghettisaus, liefdevolle lekkernijen en de Harte Classic. Het startgeld dat teams moeten verzamelen, gaat volledig naar Kom op tegen Kanker, om er kankeronderzoek mee te financieren.

Noteer alvast zaterdag 5 oktober 2024, want dan vindt de 4e editie van onze Harte Classic plaats.