STEUN PRINSES HARTE VZW

Je kan de vzw op verschillende manieren steunen.

Financiële steun

Financiële steun op rekeningnummer BE76 0016 9593 8195
De vzw kan via deze rekening geen fiscaal attest afleveren, een ontvangstbewijs is wel mogelijk.

Prinses Harte kan eveneens een BTW-factuur maken.

Wil je zelf een initiatief nemen om geld in te zamelen?

Geen probleem, graag zelfs. We vragen wel om ons te betrekken in datgene wat je van plan bent, zodat we dit ten volle kunnen steunen en promoten. Voor ons is bovendien het verhaal achter het ontstaan van de vzw van erg groot belang. Gebruik alvast ons correcte logo, dat je in de ‘persmap’ vindt.

Via onderstaand contactformulier kan je ons laten weten welke steun je ons wil en kan bieden.

Zelf de handen uit de mouwen steken (logistieke steun)?

We krijgen regelmatig de vraag van mensen die zelf de handen uit de mouwen willen steken en dat appreciëren we. Tegelijkertijd merken we dat we toch wat beperkt zitten in mogelijkheden. Door de unieke eigenheid van onze producten en logistieke beperkingen (transport materiaal en traceren/ opvolgen uitbestede zaken) is het helaas niet zomaar mogelijk om van op afstand mee producten te ontwikkelen.

Omdat we willen vermijden dat kandidaat-vrijwilligers teleurgesteld afhaken als blijkt dat verwachtingen toch niet overeenkomen, vind je hieronder onze info voor kandidaat-vrijwilligers.

Welke producten kan je ontwikkelen?

De poppen die vzw Prinses Harte ontwikkelt zijn uniek (haar, glimlach, ogen…) omdat we het belangrijk vinden dat ze gebaseerd zijn op het gezicht van Harte zelf. Het overlijden van Harte is nu eenmaal de aanleiding van deze vzw. Wij ontwikkelen dus ‘Harte-poppen’, en niet zomaar eender andere poppen, hoe leuk die ook zijn. Daarnaast ontwikkelen we kleurrijke fleecedekentjes, pyjama’s, speltkussentjes, muziekknuffels en laptoptassen.

De pyjama’s en de poppen worden uitbesteed aan professionelen of actieve vrijwilligers (leden ’t Naaikranske). Die producten ontwikkelen is immers ingewikkeld en de ontwerpen zijn beschermd. Wat wel door vrijwilligers gedaan kan worden is het ontwikkelen van fleecedekentjes (figuurtjes erop naaien), speltkussentjes, muziekknuffels en laptoptassen.

Heb je interesse?

Voor mensen uit de regio van Mechelen is er de volgende optie om ons te helpen:

Prinses Harte-woensdagen (Stitch & co Mechelen)

De 2e woensdag van de maand kan je bij Stitch & Co mee onderdelen van de pakketten (poppenkleedjes, slabbetjes, vlaggenlijnen…) maken. Stitch & Co stelt haar atelier ter beschikking op woensdagen 13 januari, 10 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei en 8 juni 2016 van 10 – 18 u. Patronen, materiaal en begeleiding is aanwezig.

Heb je nog vragen?
Mail naar info@prinsesharte.be