VZW Prinses Harte

Een dosis kleur, licht en troost in het ziekenhuis

Het verhaal van Prinses Harte

Johan en Elke schreven hun ervaringen en gevoelens die de ziekte en het overlijden van Harte met zich meebrachten, neer in een blog. Je kan het volledige verhaal hier lezen.

Lees het volledige verhaal

Alles over onze VZW

VZW Prinses Harte ontwikkelt ridders- en prinsessenpakketten, die het ziekenhuisverblijf van de kinderen mee aangenamer kunnen maken. Met deze pakketten zorgen we voor een dosis kleur, licht en troost in de soms beangstigende ziekenhuisomgeving.

Meer over onze VZW

Steun ons

Wij kunnen jouw steun goed gebruiken. Je kan ons steunen door een gift (met fiscaal attest!) te doen, een pyjama te sponsoren of een initiatief op poten te zetten. Ontdek alle mogelijkheden via de link hieronder.

Steun ons

Wat zit er in onze verwenpakketten?

Onze ridder- en prinsessenpakketten bevatten diverse onderdelen, afhankelijk van leeftijd, geslacht, behoeftes, … De inhoud ervan is gebaseerd op items die Harte tijdens haar ziekenhuisverblijf kreeg.

Meer info

Initiatieven & acties

Liefdevolle lekkernijen 2024 - 1000 km.

Prinses Harte neemt met 2 fietsteams deel aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker in het Hemelvaartweekend van 2024. Om het startgeld te verzamelen, verkopen we opnieuw heerlijke confituur, advocaat, koekjes en chocolade.


Harte slaat haar vleugels uit

In 2025 zullen we meer dan 1000 ridder- en prinsessenpakketten uitgedeeld hebben. Met dat mooie vooruitzicht kiezen we nu voor een nieuwe invulling van onze werking, waarin we nieuwe initiatieven starten en andere afbouwen. Lees er meer over bij 'over ons'.

Alle initiatieven

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en initiatieven ten voordele van Prinses Harte.

Je kan ook onze vorige nieuwsbrieven (her)lezen

Volg ons

Volg ons op Facebook of instagram voor meer nieuws en foto’s van acties en onze VZW.

Zelf iets organiseren?

Contacteer ons met je idee en we doen er alles aan om je te ondersteunen met je initiatief.