Zoektocht naar externe helpers verloopt vlot.

Gepost in door

De vele budgetten die we de laatste maanden verzamelden geven ons de kans om het ontwikkelen van de pakketten uit te besteden. Geen massaproductie, we willen de eigenheid van bvb. de pop of het pyjamaatje bewaren.

Momenteel bewandelen we een aantal sporen:

  • Via Oikonde is er één dame die thuis aan pakketten werkt.
  • In de sociale werkplaats van het OCMW van Mechelen vonden we enkele bereidwilligen om ons te helpen. Op regelmatige basis werken deze dames in het atelier ginds.
  • Op dinsdag 11 maart hadden we een hoopvol gesprek met een sociaal naaiatelier in Antwerpen, gewapend met onze Prinses Harte-dozen. Gezien het unieke element van o.a. de poppen was het nog even zoeken hoe zij dit zouden kunnen doen. Maar het ontwikkelen van dekentjes, pyama’s en draagtassen zou al geen enkel probleem zijn. Begin volgende week weten we meer of zij voor ons standaard een resem pakketten per jaar kunnen maken. Nieuwsgierig afwachten, dit zou een grote stap vooruit betekenen.
  • Daarnaast worden bepaalde producten door professionelen ontwikkeld.

Zo blijft dit project uniek. Om de twee weken komen vrijwilligers samen om pakketten te ontwikkelen, daarnaast is de keuze voor sociale tewerkstelling op vele vlakken een meerwaarde. En door daarnaast ook in zee te gaan met professionelen streven we naar een goede output.

  • Gepost in Het poppenproject
  • Reacties uitgeschakeld voor Zoektocht naar externe helpers verloopt vlot.

Comments are closed.