Na de poppen, nu ook een radio Robby-cape

Gepost in door

Ridder- en prinsessenpakketten maken was de oorspronkelijke bedoeling van het project. Een Harte-pop vormt de basis van zo’n pakket. Maar toen kwam de vraag om een radio Robby-cape te maken. Radio Robby is het verhaal waarmee de artsen in Gasthuisberg aan kinderen met kanker uitleggen hoe een bestralingsmachine werkt. Radio Robby is het figuurtje dat hen helpt om te strijden tegen die slechte cellen. En die draagt nu eenmaal een hippe cape. Het was even zoeken, maar al snel werd duidelijk dat zo’n cape maken in de toekomst zeker nog kan gebeuren. Jenne werd de trotse eigenaar van de eerste radio Robby-cape.

  • Gepost in Het poppenproject
  • Reacties uitgeschakeld voor Na de poppen, nu ook een radio Robby-cape

Comments are closed.